perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Joko se vuosi taas vaihtui? Onko se totta että mitä vanhemmaks kasvaa, sitä nopeemmin aika menee? Siltä ainakin tuntuu! Vastahan me kotiuduttiin Thaimaasta, juhlittiin mun valmistujaisia & synttäreitä, kummipoikamme syntyi, kannustettiin Jyp Suomen mestariksi, jne... Ja kaikki tämä on nyt viime vuotta!

Uudenvuodenaattona olimme illanistujaisissa Anssin työystävän luona. Illan emäntä teki meille herkullisia pesto-vuohenjuusto-tomaatti-leipäsiä, oli niin hyviä että söin niitä ihan liikaa! Ilta meni rupatellen ja aliasta pelaten. Vuoden vaihteeksi kerettiin pihalle pussailemaan, minkä jälkeen käveltiinkin Anssin kanssa kotia. Ei tainnut kissatkaan raketteja pelätä kun ihan normaalisti täällä melskas kun perille päästiin.


Uudenvuodenlupauksia tein nolla. Vai oonkohan mä jotain luvannut? Kai me Anssin kanssa päätettiin elää vähän säästeliäämmin. Mä en noin ylipäätään arvosta noita uudenvuodenlupauksia. Jäi myös uudenvuodentinojen valaminen väliin, mutta onneksi näin unta että valettiin niitä äidin kanssa. Saatiin molemmat vispilän muotoiset tinat.


Kirjanpitäjän työssä on kyllä sellainen puoli että huomaan usein eläväni menneessä. Tälläkin viikolla pari päivää töitä ja pum, elän marraskuussa! (Kirjanpito tehdään siis vähän jäljessä, esim. tämän kuun 12. päivä pitää olla marraskuun kirjanpito tehtynä.) Kuukaudet on siis välillä hieman hakusassa.

Koitetaan nyt kuitenkin elää tätä vuotta. Tämä vuosi on alkanut aikalailla kuvakirjaa tehdessä. Oon valinnut viime vuodelta parhaat kuvat ja nyt koitan saada niitä jollainlailla järkevästi Ifolorin kuvakirjaan. Aikaa vievää hommaa, mutta sen arvoista. En meinaa malttaa odottaa sitä hetkeä että saan uuden kuvakirjan käsiini.

Mutta nyt alan suunnata kaupunkiin päin, paljon olis taas tekemistä.. Toisaalta taas lähteminen on nopeeta, kun en voi edes ihanan (=vittumaisen) atooppisen ihoni takia meikata. Jos jollain atoopikolla on vinkkejä millä tää kutina ja kiristys loppuu niin kertokaa ihmeessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti